Nova poslovna zgrada FOTO VLADA sagrađena 1996 u najstrožem centru Jagodine, površine 500 kvadratnih metara u kojoj se nalazi:
- prodajni prostor - lokal FOTO VLADA
- potpuno opremljeni studijo za profesionalno
fotografisanje ( sprat ).
Pekara PETVUK
Sprat pekare gde u klimatizovanom i moderno opremljenom prostoru možete uživati kako u slatkim tako i u slanim prozivodima pekare, popiti kafu, limunadu, bozu......

Foto studio je počeo davne 1982. godine. Prvi koraci kreću crnobelom fotografijom od početka smo se vodili politikom da se sa dobrom tehnikom mogu stvoriti dobri rezultati. Tako se odmah počelo fotografisati sa -SINAROM- i formatima: LAJKA, 6X9 I 9X12 film pločama. Uvidevši da ce kolor zavladati u komercijalnoj fotografiji kupljen je printer AGFA LAMPAS, Uz pratecu papir mašinu -SITE- radne širine 1m i film mašinu -SITE- zvanu HENDERICA. Sve ovo je još uvek zahtevalo da se određene radnje rade u mraku.


Povećanjem posla prelazi se na -DURST-PRINTER koji je mogao da izrađuje formate veće nego AGFA K koja je radila samo 9X13. Shodno zahtevima tržišta nabavljamo NORITSU 701 koja je mogla brže da radi i do 13X18 formata. Ubrzo zatim nabavlja se NORITSU 1202 i film mašina zatvorenog tipa, te se stoga moglo raditi pri svetlosti u prostoriji. Januara 1999. godine pojavom za to vreme najbolja mašine AGFA MSC200 počinjemo sa izradom digitalnih slika do formata 9X12, kao i dokument fotografija sa obradom -retusom za samo 2 minuta. Zahtevima tržišta i u želji da i dalje budemo najbolji oktobra 2002. Kupujemo prvi u Jugoslaviji ful digital mašinu AGFA D-LAB.3 kojom smo mogli da Vam ponudimo izradu fotografija svih digitalnih medija (CD, FLOPI, COMPACT CARD, SMART MEDIJA...). Do formata 20X30. 29.decembra 2004. godine kupujemo za sada najsavremeniju mašinu FUJI FRONTIER 570 i sa zadovoljstvom Vam možemo ponuditi najbolji kvalitet fotografija kako sa digitalnih medija tako i sa filmova do formata 30X45.ored svih gore navedenih formata možemo da Vam ponudimo i fotografije metarskog formata rezolucije 1440DPI u punom koloru koje radimo na ploteru EPSON STYLUS 9500 PRO.U želji da i dalje budemo prvi svaki napredak na polju fotografije ćemo pratiti i omogućiti Vam vrhunski kvalitet i performanse nove svetske tehnologije!!!