Klasična fotografija
  Digitalna fotografija
  Studijsko fotografisanje
  Fotografisanje Vaših proslava
  Izrada PHOTO BOOK-ova
  Vizit karte-katalozi-kalendari
  Specijane usluge
  - skeniranje fotografija
  - čišćenje oštećenih fotografija
  - narezivanje fotografija i filmova na CD-DVD
  - kolorizacija crno belih fotografija
  - fotografije metarskog formata
  - izrada fotografija sa ramom po izboru

 

U sklopu FOTO VLADE posluje i tim koji se bavi fotografisanjem i snimanjem svih Vašim svečanosti-proslava. Fotografije koje Vam mi slikamo nisu samo obične fotografije, to su fotografije koje ćete čuvati i sa ponosom pokazivati svima, fotografije koje će zaista pokazati i prikazati proslavu onakvom kakva je zaista bila. Momenti koji su zabeleženi u pravom trenutku, Mi Vam ne nudimo hiljade bespotrebnih fotografija Mi Vam ne poklanjamo na stotine fotografija koje nismo uspeli da prodamo na Vašem slavlju. Mi Vam ne nudimo desetine sati video materijala koje nikada ne stignete da pogledate


MI VAM NUDIMO KVALITETNE FOTOGRAFIJE I SNIMKE NA KOJIMA SU ZABELEŽENI MOMENTI KOJI SE NE PONAVLJALJU I KOJI ĆE BITI SAČUVANI NA NAŠIM FOTOGRAFIJAMA I SNIMCIMA.


Sva slavlja se fotografišu i snimaju profesionalnom opremom Nikonovim aparatima i objektivima, SONY mini DV i SONY HD kamerama. Posedujemo i pokretni studio koji se ukoliko to Vi želite nosi na teren tako da ćete i u slućaju da nemate vremena za dolazak u naš studio na slikanje imati studiske fotografije. Možete pogledati i naš izbor foto bukova i sve fotografije spakovati u jedinstvenu foto knjigu.. I ono najbitnije FOTOGRAFIJE BIRATE SAMI sto znači da nećete imati fotografije koje Vam ne trebaju. Posle završenog slavlja- (termin koji Vi odaberete) dolazite u naš studio i birate fotografije koje su gotove za nekoliko minuta.